Moj grad

"Venom 3" na bioskopskom repertoaru ovog vikenda

Foto: YouTube screenshot/ Con Film Srbija

Foto: YouTube screenshot/ Con Film Srbija

U Bioskopu Centra za kulturu Požarevac ovog vikenda na repertoaru je pet filmova, među kojima je i novi nastavak "Venoma".

U finalnom nastavku trilogije, „Venom 3: Poslednji ples”, Tom Hardi se ponovo pojavljuje kao Venom, jedan od najpoznatijih i najkompleksnijih likova Marvelovog univerzuma. Ovaj film donosi zaključak uzbudljive priče o Ediju Broku i njegovom simbiotu Venomu, koja je osvojila publiku širom sveta.

Film se očekuje kao dinamičan završetak trilogije, u kojem će Edi i Venom doneti teške odluke koje će oblikovati njihov poslednji ples. Progonjeni i ljudima i simbiotima, suočavaju se s emotivnim i napetim trenucima. Njihova sudbina dostiže vrhunac, a završni deo donosi preokret koji će ostaviti snažan utisak na fanove.

Jedna od ključnih novina u „Venom 3: Poslednji ples” jeste uvođenje Knula, jednog od najstrašnijih zlikovaca iz Marvelovih stripova. Knul, poznat kao bog simbiota, donosi dodatnu opasnost i izazove za Venoma, što najavljuje intenzivne sukobe i akciju.

Više o filmu pročitajte na LINKU.

U Bioskopu Centra za kulturu biće prikazan 25. oktobra u 21 čas i 27. oktobra u 19 časova.

Na repertoaru su i sledeći filmovi: 

"Neukrotivi robot" ⎯ 25. i 27. oktobar u 15 časova;
"Priča o Trampu"  ⎯ 25. oktobar u 17 časova i 27. oktobar u 21 čas;
"Vikend misija" ⎯ 25. oktobar u 19 časova i
"Nešto malo drugačije" ⎯ 27. oktobar u 17 časova.

"Neukrotivi robot" animirani je film sniman po istoimenom bestseleru Njujork tajmsa pisca Pitera Brauna. 

Ova epska avantura prati putovanje robota ROZUM 7134, skraćeno Roz. Roz je doživela brodolom i našla se na nenaseljenom ostrvu. Kako bi naučila da se prilagodi surovom okruženju, ona postepeno gradi odnos sa životinjama koje tamo žive i tako postaje roditelj malom guščetu.

Film je moćna priča o pronalaženju sebe, uzbudljivo ispitivanje veze između prirode i tehnologije, kao i dirljivo istraživanje značenja biti živ i povezan sa živim svetom.

Film „The Apprentice – Priča o Trampu“ premijeru je imao na Kanskom festivalu. 

Film iransko-danskog reditelja Alija Abasija donosi priču o kompleksnom odnosu Trampa i njegovog advokata i mentora Roja Kona.

U Njojurku 1970-ih, ambiciozni građevinski mogul Donald Džon Tramp se trudi da izađe iz senke svog moćnog oca. Na počecima svoje karijere upoznaje Roja Kona, političkog fiksera koji mu postaje glavni mentor. Kon uči Trampa kako da stekne bogatstvo i moć putem prevare, zastrašivanja i medijske manipulacije. Ostatak je više od istorije. To je trenutna stvarnost.

"Vikend misija" je akcioni triler koji prati Džona Loulora, DEA agenta žestokog kao pit-bul, koji je posvećen svom poslu. Nema negativca koga ne može da zaustavi, ni žrtve koju nije spreman da podnese kako bi rešio slučaj. Džoi Kvang je vrhunska „dostavljačica“ u Tajpeju – brza u vožnji i razmišljanju, teško ju je uhvatiti.

Nije trebalo da njih dvoje „padnu“ jedno na drugo, ali sudbina ih je spojila pre nego što su ih sile kriminala i korupcije razdvojile. Sada, 15 godina kasnije, sudbina ponovno spaja Džoi i Džona tokom jednog vikenda u Tajpeju. Otkriće da je jedina stvar teža od zaljubljivanja - ponovno zaljubljivanje.

"Nešto malo drugačije" je francuska komedija. 

U begu od policije, otac i sin se nađu u neobičnoj situaciji – skrivaju se u letnjem kampu za mlade sa posebnim potrebama, gde se pretvaraju da su polaznik kampa i njegov specijalizovani pratilac.

Neočekivani zapleti, urnebesne situacije i niz komičnih nesporazuma unose haos, ali i čine početak nezaboravne avanture. Kroz niz zabavnih i emotivnih trenutaka, otac i sin otkrivaju mnogo više nego što su očekivali – o sebi, međusobnom odnosu i istinskom značenju zajedništva.

Karte se mogu kupiti po ceni od 300 dinara na Biletarnici Centra za kulturu Požarevac.

Danas, 24. oktobra, Biletarnica će raditi do 20 časova. U petak, 25. oktobra, i u nedelju, 27. oktobra, Biletarnica će raditi od 14.30 do 21 čas.