Muzika

The Weeknd objavio novi album

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Posle novogodišnje najave novog albuma koja je odjeknula na društvenim mrežama i u svetskim medijima, The Weeknd je i službeno predstavio svoj najnoviji album – “Dawn FM”.

Novo zdanje, koje sam muzičar smatra posebnim “zvučnim iskustvom”, donosi 16 pesama među kojima su i saradnje s velikim muzičkim imenima kao što su Kvinsi Džons, Lil Vejn, Tajler, the Creator, Oneohtrix Point Never i Džim Keri.

“Dawn FM” je u prodaji i dostupan je i na svim muzičkim platformama.

Baner Boom93 iOS aplikacija za Vesti“Dawn FM”, izdanje kojim je jedna od trenutno najvećih imena modernog popa, The Weeknd odmah na početku godine iznenadio muzički svet, naslednik je albuma “After Hours” iz 2020. kao i niza hitova koji su obeležili 2021. godinu.

“Nova era”, kako je prozvana Weekndova aktivna prethodna godina, obeležena je hitom “Take My Breath”, ali i singlovima “Save Your Tears”, “You Right”, “Better Believe”, kao i posebno hvaljenom “Moth To A Flame” saradnji sa supergrupom Swedish House Mafia, kao i još aktuelan singl “One Right Now” u kom je u timu s Post Maloneom zaključio uspešnu godinu, navodi Headliner.

Upravo predstavljenom izdanju prethodio je, uz grandioznu najavu na društvenim mrežama, ekskluzivan streaming događaj pod nazivom “103.5 Dawn FM” ispraćen limitiranom ponudom povezanih kolekcionarskih artikala koji su fanovima dostupni samo 48 sati.