Društvo

Bazen se otvara 17. juna, ukoliko vreme dozvoli

FOTO: Boom93/R. Momirović

FOTO: Boom93/R. Momirović

Gradski bazen biće otvoren 17. juna, ukoliko vremenske prilike dozvole, rekao je za Boom 93, direktor Sportskog centra Požarevac, Tomica Stojanović. Ulaz će prvog dana biti besplatan za sve posetioce.

Direktor Sportskog centra, Tomica Stojanović rekao je da je sve gotovo za početak rada bazena.

„Ukoliko vremenske prilike dozvole, u petak 17. juna biće otvoren bazen. Tog dana ulaz će biti besplatan. Inače, cena dnevnih ulaznica za bazen je na prošlogodišnjem nivou, 150 dinara, a ulaz za decu do 7 godina je besplatan. To važi i za cene sezonskih i mesečnih karata. U ponudi će biti i višednevne karte za 10, 20 i 30 ulazaka na bazen. Karta za 10 ulazaka koštaće 1.400 dinara, za dvadeset 2.600, dok će karta za 30 ulazaka biti 3.600 dinara rekao je Stojanović.

Ove sezone biće novih sadržaja i programa na bazenu, letnja škola plivanja vaterpoliste Nikole Rađena, bioskop na otvorenom, igralište za paint ball, a u okviru letnjeg progama, organizuje se  škola plivanja za decu, joga i ostali programi koji se organizuju nakon rada bazena.

Prostor oko bazena proširen je za oko 600 kvadratnih metara. Stojanović je rekao da je to učinjeno zbog veće udobnosti posetilaca, a ne zbog povećanja kapaciteta.  Radno vreme bazena je svakog dana od 10 do 18:45h.