Društvo

Izveštaj o uništenom igralištu biće najpre predat Tužilaštvu

FOTO:Boom93/N.Stojićević
Još uvek nije razjašnjen slučaj demoliranja igrališta između glavne pošte i Centra za kulturu i ne zna se konačan ishod, niti počinioci. Izveštaj će najpre biti prosleđen Tužilaštvu, rekli su za Boom 93 iz policijske uprave Požarevac.

Slučaj demoliranja igrališta još uvek nije gotov, te će  u narednom periodu izveštaj biti prosleđen Tužilaštvu, a konačnu odluku o postupcima i radnjama daće tužilac.

U policijskoj upravi su nam rekli da se na snimcima sa nadzornih kamera ne vidi mnogo, da nema indicija o demoliranju i da se slučaj još uvek utvrđuje.

Podsetimo, pre mesec dana rukovodilac odeljenja za komunalne delatnosti i energetiku, Ivana Perišić obavestila je medije da je igralište u Sunčanom parku demolirano. Oštećeni su rekviziti na igralištima, poskidane su ograde, a kapijice su bile okačene po drveću, ispisano grafitima, polomljene su sprave sa federima. Igralište je potpuno demolirano“, navela je Perišić.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Imamo divan spoj NEkvaliltetnog mobilijara, NEstručno ugrađenog, sigurnosnih kamera koje NE pokrivaju ono što treba i policije koja NE vidi demolirano igralište, iako se vidi sa meseca. Pa kud smo pošli, drugovi naučnici?

  • Sta? Postoji policija u Pozarevcu? Ne zna se ko je gori kriminalac, da li ovi uniformisani ili u civilu.

  • Izveštaj o uništenom igralištu biće najpre predat Tužilaštvu
    Igralištu?
    A o uništenoj državi, nikem ništa.

%d bloggers like this: