Društvo

Kučevo izdvojilo preko milion dinara za medije

Pixabay/Ilustracija

Pixabay/Ilustracija

Opština Kučevo raspisala je Javni poziv za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji ove opštine.

Kako se navodi u pozivu, sredstva za sufinanisranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja planirana su u budžetu opštine Кučevo za 2022. godinu u iznosu od 1.350.000 dinara. Maksimalni iznos za dodelu sredstava po projektu je 450.000 dinara dok je minimalni iznos za dodelu sredstava po projektu 20.000 dinara.

Učesnik konkursa može konkurisati sa samo jednim projektom. Ako je učesnik konkursa izdavač više medija, na konkursu može učestvovati sa jednim projektom za svaki medij.

Baner Boom93 Android aplikacija

Učesnik konkursa kome su dodeljena sredstva za projekat može u toku iste kalendarske godine da učestvuje sa istim projektom na konkursima raspisanim na svim nivoima vlasti, s tim da ukupno dodeljena sredstva ne prelaze 80% vrednosti projekta.

Prijave na Javni poziv podnose se u roku od 20 dana od dana objavljivanja u nedeljniku „Reč naroda“ i na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Кučevo (www.kucevo.rs).

Više informacija možete pročitati OVDE.