Društvo

Opština Žagubica prodaje vozila putem licitacije

FOTO: Pixabay ilustracija
Opština Žagubica objavila je oglas za otuđenje pokretnih stvari – vozila iz javne svojine putem licitacije.

U oglasu se navodi da su na prodaju četiri vozila. Prvo vozilo je marke „Jugo Koral“ čija početna cena iznosi 6 000 dinara. Drugo vozilo koje se prodaje je „Zastava 101 skala 55“ proizvedena 2006. godine. Početna cena licitacije za ovo vozilo je 24 000 dinara.

„Zastava 1.1 koral“ je treće vozilo koje je ponuđeno na prodaju. Ovaj automobil proizveden je 2003. godine, a početna cena licitacije iznosi 24 000 dinara. Najmlađe vozilo koje je ponuđeno na prodaju je proizvedeno 2007. godine, a to je „Zastava 101 skala 55“. I za ovo vozilo početna cena iznosi 24 000 dinara.

Prijave za učešće u postupku javnog nadmetanja – licitacije se podnose na posebnom obrascu koji se predaje na pisarnici Opštine Žagubica do 30. marta najkasnije do 11 časova, u zatvorenoj koverti sa naznakom „Za Komisiju za sprovođenje postupka otuđenja pokretnih stvari-vozila iz javne svojine Opštine Žagubica“.

Javno nadmetanje – licitacija će se održati 30. marta, u sali Uslužnog centra zgrade Opštine Žagubica, Trg oslobođenja 1, Žagubica, sa početkom u 12 časova.

Postupak javnog nadmetanja smatra se uspelim ako je u postupku učestvovao najmanje jedan učesnik za jedno vozilo.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend