Društvo

Toplifikacija izdvojila preko 17 miliona dinara za novo širenje mreže u Požarevcu

Foto: Boom93/M. Veljković/ilustracija
Javno preduzeće Toplifikacija raspisalo je Javnu nabavku za izvođenje mašinskih i građevinskih radova na širenju toplifikacione mreže.

Prema tehničkoj specifikaciji radova, isti će se izvoditi od toplopredajne stanice koja se nalazi na adresi Nemanje Tomića 18.

Slaviša Stojković, VD direktor Toplifikacije je ranije za Boom93 rekao da je u planu izgradnja sekundarne toplovodne mreže za napajanje toplotnom energijom objekata na zoni izgrađene toplopredajne stanice „Nemanje Tomića 18“ na sledećim adresama: Nemanje Tomića, Vojske Jugoslavije, Jelene Ćetković, Ivana Gorana Kovačića, Bože Dimitrijevića. Toplotni kapacitet toplovodne mreže je 2,2 MW i biće izvedeno oko 4.000 metara cevovoda, čime će se stvoriti tehnički uslovi za priključenje 74 objekta na sistem daljinskog grejanja za narednu grejnu sezonu.

Procenjena vrednost Javne nabavke iznosi 17.500.000 dinara, a krajnji rok za podnošenje ponuda je 24. maj do 9 časova.

Toplifikacija radove planira i u Izvorskoj ulici

Javno preduzeće Toplifikacija  je ranije raspisalo Javnu nabavku za pribavljanje mašinskih i građevinskih radova na širenju toplifikacione mreže na lokaciji Izvorska dva.

Na ovoj lokaciji je u planu gradnja sekundarne toplovodne mreže za napajanje toplotnom energijom objekata na zoni  toplopredajne stanice Izvorska dva u ulicama Vase Čarapića, Jugovićeva, Izvorska, Danila Kiša i Miloša Crnjanskog.

Procenjena vrednost nabavke iznosi 9.200.000 dinara bez PDV-a, a krajnji rok za podnošenje ponuda je 5. maj do 10 časova.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • само ширите мрежу. свако прикључено домаћинство је један оџак мање и за мрвицу чистији ваздух.

%d bloggers like this:
Send this to a friend