Društvo

Zašto je prvi deo Lole Ribara zatvoren za saobraćaj? (FOTO)

Foto: S. LIsac

Foto: S. LIsac

Prvi deo ulice Lole Ribara zatvoren je za saobraćaj već nekoliko dana, jer na raskrsnici ove ulice nalazi raskopana rupa. Iz centra grada u ovaj deo ulice se ne može proći vozilom. Vozači koji se kreću iz pravca drugog dela Lole Ribara moraju da skrenu u Šumadijsku ulicu.  Kako smo saznali radi se o proveri toplovodnih cevi na curenje koje sprovodi JP „Toplifikacija“.

Za Boom 93 izvršni direktor tehničkih poslova, razvoja i investicija, Mirko Aranđelović rekao je da su radnici Toplifikacije proveravali da li postoji curenje na toplovodnim cevima u delu ulice Lole Ribara na raskrnici kod pijace „Stari mlin“.

„Nisu nikakvi radovi na toplovodnoj mreži u pitanju.Posumnjali smo da postoji curenje u toplovodnim cevima, zato smo jedan deo u ulici Lole Ribara otvorili da proverimo. Ustanovili smo da nema nikavih problema, niti curenja, te će danas krenuti zatrpavanje i vraćanje asfalta u prvobitno stanje. Planira se da će do srede biti gotovo. Ukoliko bude bilo kiše, možda će morati da se sačeka do kraja nedelje“, potvrdio je Aranđelović za naš medij.