Građani reporteri

Nebo nad Železarom (VIDEO)

Foto: Biljana
Naša čitateljka dostavila nam je fotografije i snimak koji je juče na putu ka naplatnoj rampi zabeležila u predvečernjim satima.

Prema njenim rečima, snimak je nastao u periodu zalaska sunca, ali je vazduh vidno bio zamućen u odnosu na ostatak neba. S obzirom na to da je u poslednjih nekoliko meseci česta tema crvena prašina iz Železare, da li to u pitanju i ovog puta?

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend