Građani reporteri

Pešačka staza do Zabele skoro neprohodna

Foto: Bane

„Ovako izgledaju neki delovi pešačke staze od Zabele do grada, velika verovatnoća da se sretne i neka zmija, a od nadležnih verovatno niko nije nadležan da kosi, i tako celog leta, godinama unazad.“, požalio se sugrađanin Bane koji je našoj redakciji poslao fotografije.

Za košenje trave nadležno je JKP „Komunalne službe“. Ne zna se zašto ne rade svoj posao koji se plaća novcem građana. Nismo uspeli da saznamo zašto se u ovom delu grada trava ne kosi, jer se direktor ovog preduzeća već duže vreme redakciji Boom 93 ne javlja na telefon.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ko vam je pobedio u Mesnoj zajednici e njima se žalite oni su vam zaslužni za to

%d bloggers like this:
Send this to a friend