Građani reporteri

Smeće svuda, samo ne u kontejneru

Foto poslala V.Mitić smeće u Busiju
U redakciju Boom93 i ovog jutra  su stigle fotografije sa slikama smeća koje se nalazi svuda pored kontejnera.

Pored kontejnera se nalaze i delovi nameštaja, izbačena wc šolja, krevet, kao i razbacano smeće i kese koje vise po drveću pa prizor izgleda zaista neugledno.

Baner Boom93 iOS aplikacija za VestiOvo je već treći put kako građani ukazuju na neodgovornost u ovoj ulici. Boom 93 je i pre nekoliko dana objavljivao fotografije sa ove lokacije koje su građani slali redakciji.

Slike prepunih kontejnera i kanti za otpatke, uz koje građani neretko odlažu kabasti otpad i džakove kućnog smeća su svuda oko nas. Smeće bačeno pored kontejnera dodatno raznose psi i mačke pa je prizor još neugledniji.

BONUS VIDEO

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend