Građani reporteri

Vozači oprez, rupe svuda po gradu, nakon radova koje izvodi Telekom

Fotografiju poslao M.G.
Nakon radova  koje je izvodio Telekom Srbija na širenju optičke mreže, kod stambenih zgrada na uglu Čede Vasovića i Zelengorske ostale su rupe koje nisu asflatirane. Ovakvih rupa u gradu ima na više lokacija, pa se postavlja pitanje nakon koliko vremena će ulice biti vraćene u prvobitno stanje i asfaltirane. Posebno zabrinjava jer ide sezona kiša tako da se slojevi šljunka brzo spiraju a rupe su sve dublje i mogu da dovedu do oštećenja automobila koji se tuda kreću.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Rupa ima po ulicama, već godinama. Mislim na šahte i slivnike. Nema ulice, gde ne može da se nađe problem sa šahtom.

Ostale vesti iz ove kategorije

Kvalitet vazduha

%d bloggers like this:
Send this to a friend