Građani reporteri

Zašto Busije danas izgleda ovako?

Foto:V.M.
U delu naselja Busije građani su jutros zatekli ogromnu količinu smeća. Boom93 je pokušao da stupi u kontakt sa direktorom JKP "Komunalne usluge" kako bismo dobili odgovor koliko puta nedeljno se kontejneri na ovoj lokaciji prazne, ali nam se on nije javio.

Boom93 je o ovom problemu u istom delu naselja već pisao.

Foto:V.M.
Foto:V.M.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Da ima 4 kante i da se iznosi češće resen problem, pozitivno je što narod hoće na obeleženom mestu da baca smeće, e sad partijski direktor treba da se seti kako da reši problem a tu nastaje muka koja se vidi na slici, tako je svuda u celom gradu. Treba stavljati kante što češće i više da bi grad bio što čistiji

%d bloggers like this:
Send this to a friend