Politika

Izabran novi predsednik Demokratske stranke u Požarevcu

Foto: Boom93/M. Veljković - Zlatko Miladinović, Demokratska stranka
Gradski odbor Demokratske stranke Požarevac održao je redovne izbore za rukovodstvo lokalne organizacije na kojima je za predsednika izabran Zlatko Miladinović, a za potpredsednike Violeta Tomić i Jovica Dinčić.

Za predsednika izvršnog odbora izabran je Vladan Andrić.

„Demokratska stranka Požarevac spremna je za izlazak na predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore. Demokrate su odlučile da podrže Zdravka Ponoša kao kandidata ujedinjene opozicije na predsedničkim izborima. U izborni proces se ulazi zajedno sa „Strankom slobode i pravde“, „Narodnomstrankom“ i lokalnim udruženjima građana sa kojima smo jesenas potpisali sporazum o zajedničkom nastupu“, navodi se u saopštenju ove stranke.

Kako se u saopštenju dalje navodi, lista „Ujedinjene opozicije Srbije“ predvođena je Marinikom Tepić, a na listi će se za narodnog poslanika naći i kandidat Gradskog odbora demokratske stranke u Požarevcu, Dejan Savić, predsednik okružnog odbora demokrata.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend