Politika

Zdrava Srbija formirala kancelariju Gradskog odbora u Smederevu

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović izjavio je na otvaranju kancelarije gradskog odbora stranke u Smederevu, da u tom gradu postoji energija i volja da se nešto menja, da se radi na zaštiti nacionalnih interesa, proizvodjača i resursa.

„Ovde nam je, za početak, dovoljno desetak časnih i poštenih ljudi, čiji će žar u narednih godinu, tri ili pet privući hiljadu onih koji normalno i racionalno razmišljaju o svojoj i budućnosti svoje dece“, rekao je Stamatović.

Za poverenika stranke u Smederevu izabran je Saša Radosavljević, koji je rekao da će sa svojim timom nastojati da okupi ljude bez ikakve mrlje u svojoj političkoj karijeri, ljude od struke, nezavisne od politike.

Baner Boom93 Android aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Djurić naglasio je da je veliki uspeh da jedna stranka koja postoji tek dve godine ima više od 70 povereništava, kancelarija, opštinskih i gradskih odbora širom Srbije, što će se svakako odraziti i na veći broj glasova na predstojećim izborima.

Na istorijski i privredni značaj Smedereva ukazao je potpredsednik Zdrave Srbije Miloljub Albijanić, podsetivši da je Smederevo simbol srpske državnosti i srpske industrije.

„Smederevska tvrdjava nas upozorava da je država ugovor izmedju onih koji su nekada živeli, onih koji danas žive i budućih generacija. Naš program se i zasniva na tom ugovoru, na toj tradiciji, na tim vrednosnim odredjenjima“ rekao je Albijanić, navedeno je u saopštenju.