Sport

Na gradskom bazenu danas počinje takmičenje u plivanju, učestvuje 162 takmičara iz Srbije

Foto: S.Lisac
U organizaciji plivačkih klubova Tri svim i Delfin 012, Sportskog centra Požarevac i Grada Požarevca danas se održava plivačko takmičenje „2. Kup Požarevca“. Početak je u 17h na gradskom bazenu.

Prijavljeno je 162 takmičara iz 23 kluba iz Srbije, od čega je 82 muških i 80 ženskih takmičara. Na programu će biti sve discipline od 50 i 100 metara, kao i štafeta 4×50 slobodno mešovitog sastava. Za najuspešnije takmičare obezbeđene su i novčane nagrade.

Takmičarske kategorije su rođeni 2006. godine i starije dok je najmlađa za rođene 2014. i mlađe. Na takmičenju se mogu koristiti sve tehnike plivanja, leđno, prsno, slobodno plivanje i delfin.

Prilikom nedavne posete predsednika Plivačkog saveza Srbije Borisa Drobca Požarevcu i klubovima Tri Swim i Delfin 012 dogovorena je podrška takmičarskom plivanju u Požarevcu.

Inače, gradski bazen Sportskog centra Požarevac, usled organizovanja plivačkog mitinga 2. Kup Požarevca, radiće od 10 do 16 sati i ulaz za sve kupače danas je besplatan.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend