Film

Film koji je ocenjen kao jedan od najgorih na Netfliksu, trenutno je najgledaniji

Youtube screenshot

Youtube screenshot

<div class="single-news-aside"></div> <div class="single-news-data"> <div class="font-size-action"> <div class="d-flex">Nije nikakvo iznenađenje da je prošle nedelje najgledaniji sadržaj na Netfliksu bila četvrta sezona hit serije &#8222;Stranger Things&#8220; u kojoj jednu od uloga ima i srpski glumac Nikola Đuričko, ali kada je reč o filmovima, na prvo mesto sasvim neočekivano je izbilo akciono ostvarenje &#8222;Interceptor&#8220;.</div> </div> </div>

Jedan od najgore ocenjenih Netfliksovih originalnih filmova, koji je premijerno prikazan 3. juna, zapravo je prikupio impresivnih 35,6 miliona sati gledanja i to za samo dva dana, a ako pretpostavimo da su ga svi koji su ga odabrali pogledali do kraja, to bi značilo da ga je videlo 22,25 miliona korisnika Netfliksa.

Reditelj Metju Rajli režirao je ostvarenje o ženi na čelu američke vojske, koja pokušava da spase svet.

Ona koristi godine svoje obuke i vojne ekspertize kada niz simultanih koordinisanih napada ugrozi stanicu za presretanje raketa koja je pod njenom upravom.

Za glavnu ulogu u ovom filmu glumica Elza Pataki, inače supruga Krisa Hemsvorta, odlučila je da prekine dugogodišnju pauzu, i ponovo stane pred kamere.

Međutim, kritika, a ni publika nisu bili impresionirani: film je dobio poražavajućih 44 procenta od kritike na sajtu Rotten Tomatoes, a od publike još manje – 26 procenata.

Na IMDb portalu dobio je ocenu od samo 4,5 od maksimalnih deset bodova.

Uprkos tome, ubedljivo je prvi po gledanosti među filmovima, budući da drugoplasirani „A Perfect Pairing“ ima „samo“ 14,41 milion sati gledanja.

Na trećem mestu je još jedno iznenađenje – „Čudesni Spajdermen“, film iz 2012. godine sa Endrjuom Garfildom u glavnoj ulozi.

Kada je reč o filmovima koji nisu na engleskom jeziku, „stanje na tabeli“ je slično kao pretprošle nedelje.

„Stranger Things“ i dalje dominira među serijama

„Stranger Things“ zauzima prva četiri mesta najgledanijih serija, na posle četvrte sezone, najgledanije su prva, druga i treća.

Tek na petom mestu je „The Lincoln Lawyer“, serija koja je osvojila i publiku i kritiku, a svoje mesto na top deset listi dobila je i četvrta sezona „All American“.

Još se drže i četvrta sezona serije „Ozark“ i druga sezona „Bridžertona“ koje su već jedanaest nedelja na listi najgledanijih.

Od noviteta na listi najgledanijih serija koje nisu na engleskom jeziku, najinteresantniji je „Kralj šamana“, nova animirana serija zasnovana na mangi koju je ilustrovao i napisao Hirojuki Takei.

Serija prati avanture Joa Asakure i njegove pokušaje da postane Kralj šamana na Šamanskom turniru.