Film

Nakon Elvisa i Fredija Merkjurija, stiže i film o Džordžu Majklu: Ovaj glumac će ga tumačiti u novom filmu

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Kako je krenulo, svi veliki pevači i muzičari, omiljeni ili ne, dobiće svoj biografski film. Činjenica je da ti filmovi dobro prolaze i kod publike i kod kritike spremne da glumcu koji tumači glavnu ulogu dodeli i odgovarajuću nagradu.

Pa tako, nakon Elvisa, Eltona Džona i Fredi Merkjurija, svoj biografski film dobiće i Džordž Majkl. Ulogu legendarnog pevača trebalo bi da dobije po mnogima najzgodniji, ali i najomraženiji lik iz „Belog lotosa“, Teo Džejms, kako piše Daily Mail.

Snimanje filma o Džordžu Majklu odobrila je njegova porodica nakon što su videli uspeh biografskih filmova o Eltonu Džonu i Fredi Merkjuriju. Film će pratiti pevačevu karijeru od grupe Wham! do njegovog uspeha kao solo izvođača sa hitovima poput „Careless Whisper“ i „Fate“.

„Scenario je u završnoj fazi i producenti traže glavnog glumca. Teovo ime se svida pominje. On bi bio savršen za tu ulogu“, kaže izvor. Džejms je, poput Džordža, grčkog porekla. Njegov deda, Nikos, izbegao je iz Atine 1941. godine.

Džejms je i sam potvrdio svoje zanimanje za ulogu prošle nedelje.

„O da, voleo bih to. On je ikona. On je delom Grk, kao i ja“, poručio je. Inače, Teo je postao zvezda nakon neverovatnog uspeha HBO-ove serije „Beli lotos“. Pre toga je glumio u trilogiji Divergent, kao i u brojnim serijama i filmovima, kako piše City Magazine.