Film

Nova Netfliksova serija koja obara rekorde

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Netfliksova britanska misteriozna miniserija “Stay Close” zaprepastila je gledaoce širom sveta. Na toj striming platformi je puštena 31. decembra 2021. i već početkom 2022. je ušla u trend.

Prema izveštajima analitičke kompanije FlikPatrol, “Stay Close” je najgledanija serija na Netfliksu od 2. januara 2022. do danas širom sveta. 14. januara, prema njihovim podacima, “Stay Close” i dalje dominira na listi najboljih serija na Netfliksu. Ona je na prvom mestu, a slede Emili u Parizu i The Vitcher.

Samo pet dana nakon izlaska, serija je došla na prvo mesto u regionu, dok je u svetu bila na četvrtom mestu i popularnost joj je rasla svakim danom.

Baner Boom93 Android aplikacija

Na IMDb-u ima ocenu 7 od 10.

Podsetimo, u “Stay Close” glavnu ulogu tumači Kaš Džambo, koji igra Megan, majku troje dece iz predgrađa koja, uprkos svim naporima, ne može da pobegne od svoje prošlosti. Megan ima partnera Dejva i njihov život izgleda idilično, ali Megan je u prošlosti radila kao striptizeta po imenu Kesi i tada je mnogo ljudi došlo u njen život.

Dok je bila striptizeta, Kasienov bivši klijent Stjuart Grin, koji je bio opsednut njome, nestao je bez traga. U isto vreme, Kesi beži od svog starog života. Ostaje pitanje da li je Stjuart uopšte živ ili ga je neko ubio i ako jeste ko.

Nakon 17 godina, Kesi, ili Megan, mora da se suoči sa prošlošću koju će joj u život doneti dva detektiva koji istražuju brojne nestale osobe, uključujući Grina. Osumnjičeni se gomilaju, a spisak poginulih i nestalih je sve duži.

Serija je zasnovana na istoimenom romanu Harlana Kobena iz 2012. U komentarima na IMDb-u prikupljeno je više od 300 recenzija, a mišljenja gledalaca su podeljena. Neki pišu da je serija neoprezna, dok mnogi pišu da im se serija izuzetno dopala.