Film

Sloboda Mićalović i Petar Božović u filmu o manastiru Tumane „Čudotvorac tumanski“ (VIDEO)

FOTO: Youtube screenshot
Glumica Sloboda Mićalović i glumac Petar Božović glume u filmu “Čudotvorac tumanski”, rediteljke Bojane Krstić koji govori o čudima iz manastira Tumane kod Golupca.

Radnja ovog filma govori o istinitim događajima koje je u svojoj knjizi “Manastir Tumane: Čudo ljubavi Božije” zapisao iguman Dimitrije Plećević.

Film je pun emocija, ljubavi i vere, svega onoga čega je danas moderan čovek željan, a rediteljka je rekla da su glavne uloge dobijali glumci koji važe za velike vernike.

Ona je rekla da je film nastao iz ljubavi prema Bogu i svetiteljima, ali i želje da se napravi ostvarenje koje će da govori o duhovnim temama, jer je takvih malo.

Glumačku ekipu čine: Sloboda Boba Mićalović (Marija), Paulina Manov (Jelena), Đurđa Rakić (Milica), Nebojša Dugalić (Bojan), Anđelika Simić (Ana), Nenad Novaković (Viktor), Nebojša Milovanović (doktor), Draginja Mileusnić (Dragica), Aleks Germanović (sestra), Ivan Vučković (Miroslav), Petar Bozović (Marko), Dobrivoje Lazarević (Sv. Zosim).

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend