Film

“Squid Game” ima konkurenciju?

Youtube screenshot
Treća sezone serije "Ju" (You) premijerno je prikazana 15. oktobra, a trenutno je najgledanija serija na Netfiksu, piše "Biznis insajder".

Iako je “Squid Game” već nekoliko nedelja imao titulu najgledanije serije na Netfliksu, samo nekoliko sati nakon premijere treće sezone serije Ju, južnokorejski hit spustio se za poziciju niže, odnosno, sad zauzima drugo mesto na Netliksovoj listi najgledanijih serijala.

Ju je psihološki triler koji donosi nastavak priče o tihom ubici Džou Goldbergu i njegovoj devojci Lav Kvin.

Pred kraj druge sezone serije, gledaoci su saznali da je Lav trudna, a par se u trećoj sezoni seli u Kaliforniju kako bi se sklonio od mračne prošlosti i posvetio se porodici

U trećoj sezoni serije upoznajemo se sa novim likovima – Šalita Grant, poznata po ulogama u “CIS” serijalima, glumiće Džoovu majku, Travis van Vinkl, glumiće bogatog lika Kerija koju pokušava da napravi blizak prijateljski kontakt sa Džoom i Skot Spidmen igraće Metjua – uspešnog izvršnog direktora kompanije, supruga i oca.

Podsetimo, prva sezona serijala izašla je 2018, a druga 2020. godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend