Podkast

BoomCast 03: Sa Nikolom Krstićem o zagađenju i ekologiji

Nikola Krstić iz pokreta “Tvrđava” iz Smedereva bio je gost treće epizode BoomCasta.

Organizacija pokret „Tvrđava“ najpre osvešćuje ljude, ali i vrši pritisak na vlast.

Govoreći o zajedničkom delovanju i udruživanju, Krstić ističe da su upravo uz pomoć svih političkih stranaka i organizacija održali proteste i tako ukazali na problem zagađenja i štetnosti po zdravlje stanovništva.

Glavni izvor zagađenja u Smederevu i okolini je kineska fabrika Hesteel, bivša Železara.

Baner Boom93 iOS aplikacija za VestiBoomCast je medijski sadržaj u produkciji Boom93. Bavimo se aktuelnim temama, razgovaramo sa zanimljivim sagovornicima i pripremamo interesantne priče za vas.

Razgovor možete pogledati na Boom93 You Tube kanalu i slušati na platformi Mix Cloud.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend