PROMO

Dobrodošli u Malac Akademiju: Znanje je ključ svakog uspeha

<span style="color: #0000ff;">Malac Akademija</span> još od 2016. godine posvećena je oblikovanju budućnosti mališana, pružajući deci jedinstvene alate za postizanje uspeha u školi i životu. Naša škola se odlikuje inovativnim pristupom učenju matematike i razvoju kognitivnih veština.

Numikon – program za mališane

Najmlađi polaznici, uzrasta od 3 do 5 godina, pohađaju program Numikon. Cilj ovog programa je da mališani, pored matematičkog znanja, razviju i koncentraciju, pažnju, logiku, vizuelizaciju i socijalizaciju. Deca uče kroz igru i druženje.

Foto: Malac Akademija

Mentalna aritmetika – zdrav razvoj dečijeg mozga

Mentalna aritmetika prilagođena je uzrastu od 4 do 12 godina, jer je dečiji mozak tada najaktivniji. Našim tehnikama se aktiviraju obe hemisfere mozga. Tokom prve godine se uči sabiranje i oduzimanje, kako manjih, tako i većih brojeva. Deca nauče da pomoću abakusa vizuelno računaju bez digitrona i papira.

Druga godina je napredni nivo, gde se uče množenje i deljenje na isti način. Deca nauče i usvoje formule koje koriste i primenjuju u daljem školovanju. Mentalni razvoj se postiže na zabavan i razigran način, zasnovan na tri ključne stvari: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre. Rad se praktikuje u malim grupama od 5 do 10 učenika.

Foto: Malac Akademija

Brzo čitanje i mudro učenje – od 2018. u našem gradu

Program Brzog čitanja i mudrog učenja je jedinstven u našem gradu. Ovaj program pohađaju deca od trećeg razreda osnovne škole kad nauče da čitaju brzinom svog govora. Naučenim tehnikama uspevaju da pročitaju 100 i više stranica za sat vremena. Polaznici ovog kursa interpretiraju pročitano, brže i lakše pamte, a teže zaboravljaju. Ove tehnike pomažu deci da postignu bolje ocene, upišu željene smerove na fakultetu i uspešno se snalaze u životu.

Foto: Malac Akademija

Ostali programi škole Malac Akademija su:

  • priprema za polazak u školu,
  • pomoć u savladavanju školskog gradiva od 1. do 4. razreda,
  • Engleski jezik za učenike od 1. do 8. razreda.

Tim naše škole čine nastavnici koji su stručnjaci iz oblasti psihologije, pedagogije, defektologije i koji poseduju neophodno iskustvo i sposobnost za rad sa decom. Takođe, poseduju međunarodni sertifikat Master učitelja Menar Mentalne aritmetike i Brzog čitanja.

Foto: J. Todić Đurđević

Kod nas se uči kroz igru, deca su motivisana i samostalna, te sa lakoćom usvajaju sva znanja i tehnike koje koriste u daljem školovanju i životu. Pristupamo svakom detetu individualno, prateći njegov napredak i prilagođavajući tempo učenja. Pored toga, pružamo fleksibilne termine časova kako bismo udovoljili potrebama i roditelja i dece.

U Malac Akademiji postoje kreativne radionice i posebni programi za različite uzraste. Trudimo se da pomognemo svakom detetu da iskoriste svoj pun potencijal. Ponosni smo na svu decu koja su prošla kroz našu školu, kao i na rezultate koje su postigli i koje i dalje postižu u redovnim školama.

Pridružite nam se i saznajte zašto smo toliko ponosni na naše uspehe. Dođite na besplatne probne časove i otkrijte kako Malac Akademija može obogatiti znanje vašeg deteta.

Za više informacija i prijave posetite zvanični sajt škole Malac Akademija, dođite lično na adresu Njegoševa 8 ili nas kontaktirajte na broj 0655532005.

Budite deo Malac Akademije, gde se talenat razvija, a znanje ostaje za ceo život!

Zapratite stranice Menar Akademija Po i Škola brzog čitanja i mudrog učenja Požarevac na Fejsbuku, kao i na Instagramu.

Priredile Jovana Todić Đurđević i Anđela Stepanović