Moj grad

Gde građani mogu prijaviti kvar na uličnoj rasveti?

Foto: Boom93/M. Veljković

Foto: Boom93/M. Veljković

Građani koji žele na prijave neki od kvarova na uličnoj rasveti, sada će to moći da urade kod službenika koji su zaduženi za mesne zajednice, najavljeno je iz Gradske uprave.

Građani Požarevca koji žele da prijave kvar na uličnoj rasveti to mogu učiniti u prostorijama Uslužnog centra u ulici Moše Pijade broj 1, kod službenika zaduženih za poslove mesnih zajednica ili kod predsednika svoje mesne zajednice.

Podsetimo, kako je Boom93 ranije pisao, građani su se na društvenim mrežama žalili na mrak u određenim ulicama. Odeljenje za komunalne delatnosti je zaduženo za ovaj problem, a Ivan Pantić, član Gradskog veća, objasnio je ranije da nije do Grada Požarevca, te da se čeka zaključenje ugovora.

Međutim, ugovor sa izvođačem koji će biti zadužen za održavanje javne rasvete još uvek nije zaključen.

Odluka o dodeli ugovora doneta je za firmu “VD sistem” iz Požarevca za prvu partiju ugovora za održavanje javne rasvete u Požarevcu u iznosu od 14,4 miliona dinara i drugu partiju za javnu rasvetu u Kostolcu u iznosu od 2,9 miliona dinara. Treća partija je dodeljena grupi ponuđača “Gorionik” i “MC Corona” za iznos od oko 2,6 miliona dinara sa porezima, o čemu je Boom93 takođe pisao.

Broj za prijavu kvarova na uličnoj rasveti: 012 539 780