Moj grad

Vesti koje su obeležile prethodnu nedelju

FOTO: A. Stepanović

FOTO: A. Stepanović

Ukoliko ste propustili neke od vesti o kojima je pisala redakcija Boom 93, u nastavku možete pogledati najčitanije prethodne nedelje.

Održan protestni skup prosvetnih radnika

Zaposleni u požarevačkim školama okupili su se danas u centru grada i održali protestni skup. Oni traže da se u skladu s dogovorom s Vladom Srbije predložene izmene i dopune Krivičnog zakonika, kojima se traže strože kazne za napade na nastavnike, nađu na javnoj raspravi i da budu usvojene u Skupštini po hitnom postupku.

Nikola Peković: Motivacija za povratak u Mladi radnik bila je porodica


Caption

Libero, Nikola Peković, vratio se u svoj klub gde je i počeo karijeru. Peković je potpisao ugovor sa ekipom Mladog radnika iz Požarevca.

 

Šta misle naši sugrađani o uvođenju vojnog roka? (VIDEO)

Caption

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na ceremoniji promovisanja najmlađih oficira Vojske Srbije da je potpisao saglasnost za obavljanje redovnog vojnog roka u trajanju od 75 dana. Sa sugrađanima smo razgovarali o tome koje je njihovo mišljenje o uvođenju obaveznog vojnog roka.

Koliko su građani zainteresovani za iznajmljivanje električnih bicikala? (VIDEO)

Caption

Od 6. septembra građani u Požarevcu mogu iznajmljivati električne bicikle, koji se nalaze na punktu ispred Turističke organizacije Grada Požarevca. Građane smo pitali da li su čuli za ovu mogućnost i da li koriste električne bicikle, a sa Ivicom Janoševićem iz firme “Creative Sharing” razgovarali smo o tome kolika je zainteresovanost građana i kako iznajmljivanje za sada funkcioniše.

Neprijatan miris kontejnera kod Centra za kulturu?

Našoj redakciji obratili su se sugrađani koji prolaze pored Centra za kulturu i pijace "Krug" apelujući na nadležne da reše problem smrada koji dolazi od kontejnera koji su tu postavljeni.

Požar u Braničevskoj ulici

U stambenoj zgradi u Braničevskoj ulici izbio je požar, potvrđeno je za Boom 93 iz Policijske uprave Požarevac.