Društvo

Država unapređuje planiranje kapitalnih projekata u 9 gradova, među njima i Požarevac

Foto: Boom93/M.Veljković
Ministarstvo finansija raspisalo je poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga za unapređenje planiranja i budžetiranja kapitalnih projekata lokalnih samouprava.

Usluge se odnose na program povećanja kredibiliteta planiranja, programskog budžetiranja i kontrole izvršenja javnih rashoda na lokalnom nivou u Srbiji -EU Exchange 6-9 gradova i opština.

Reć je o gradovima Pirot, Vranje, Požarevac, Кragujevac, Petrovac na Mlavi, Sremska Mitrovica, Prijepolje, Leskovac i Aranđelovac.

Tender je podeljen na 10 partija, od kojih prvih devet podrazumevaju koordinaciju procesa unapređenja planiranja i budžetiranja kapitalnih projekata u ovih devet gradova, a deseta partija odnosi se na mentorsko praćenje.

Rok za podnošenje ponuda je 9. jun.

Dve lokalne samouprave iz Braničevskog okruga dobile pakete podrške u okviru EU Exchange 6 programa

Konkursi Požarevca i Petrovca na Mlavi dobili su podršku za pakete u okviru EU Exchange 6 programa.

U okviru Programa EU Exchange 6 – Povećanje kredibiliteta planiranja, programskog budžetiranja i kontrole izvršenja javnih rashoda na lokalnom nivou u Srbiji, na javnom pozivu za izbor korisničkih lokalnih samouprava  za dodelu paketa podrške u tri oblasti, za izradu plana razvoja lokalne samouprave, izradu srednjoročnog plana lokalne samouprave i unapređenje planiranja i budžetiranja kapitalnih projekata lokalne samouprave.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend