Društvo

Komunalno traži usluge angažovanja radne snage: blagajnike, čistače, vozače…

Foto: Pixabay ilustracija
JKP “Komunalne službe” Požarevac traži usluge angažovanja radne snage za potrebe preduzeća. Javna nabavka je raspisana do 26. jula. Procenjena vrednost nabavke 2 miliona dinara. Predmet javne nabavke je pružanje usluga angažovanja radnika zaposlenih kod  drugog poslodavca za potrebe komunalnog, a angažovani radnici će navedene poslove obavljati  po rasporedu rada i radnog vremena zaposlenih kod naručioca, u punom radnom vremenu.

Usluge angažovanja radne snage obuhvataju angažovanje radnika za potrebe JKP „Komunalne službe“ Požarevac na komunalnim i administrativnim  poslovima kao što su higijena, zelenilo, pijaca, groblje, zoo higijena. Broj izvršilaca koji će biti angažovani za sve vreme trajanja ugovora iznosi okvirno 55.

Ponuđač je u obavezi da obezbedi potreban broj izvršilaca posla u roku od 24 sata od zahteva naručioca.

Isplata radnika vrši se mesečno do 6. u mesecu za prethodni mesec, a na osnovu dostavljenog izveštaja o prisutnosti radnika na poslu.

U zavisnosti od smanjenja, odnosno povećanja obima posla komunalno zadržava pravo da za vreme trajanja ugovora vrši korekcije u smislu broja izvršilaca i poslova i radnih zadataka koje obavljaju, odnosno utvrđuje konačan broj izvršilaca, prema potrebama organizacije procesa rada, odgovarajuće vrste poslova.

Javna nabavka predviđa sukcesivnu nabavku usluge angažovanja privrednog subjekta radi obezbeđenja radne snage za potrebe JKP „Komunalne službe“ Požarevac.

Potrebni su radnici za radna mesta porto blagajnik, za poslove iznošenja smeća i pranje ulica obaveze su utovar smeća iz kontejnera i sakupljanje pored kontejnera, dezinfekcija kontejnera u letnjem periodu, pranje ulica, trotoara i drugih površina u gradu, čisti, sakuplja otpatke od smeća sa ulica i trotoara pored kontejnera i odlaže u isti ili odgovarajuće vozilo.

Potrebni su vozači motornog vozila za rukovanje specijalnim vozilom, radnici za čišćenje ulica, za  održavanje zelenila, poslovi grobara i čistača na groblju, kao i čistača pijace, kao i lice za rukovanje presom, čistač za poslovne prostorije, vozač specijalnog komunalnog vozila-čistilice, referent Zoo higijene.

Usluge se vrše na objektima i lokacijama koje su u nadležnosti JKP „Komunalne službe“ Požarevac, a rok za izvršenje usluge je godinu dana od dana stupanja na snagu zaključenog ugovora.

 

 

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend