Politika

Miodrag Stepanović novi predsednik Gradskog odbora SNS u Požarevcu

FOTO: Boom93/S.Lisac

FOTO: Boom93/S.Lisac

U Centru za kulturu danas je održana izborna Skupština Srpske napredne stranke Požarevac i formiran Gradski odbor.

Na večeras održanoj skupštini jednoglasnom odlukom za predsednika Gradskog odbora SNS izabran je Miodrag Stepanović.

Želim da istaknem da smo danas zaokružili formiranje našeg odbora koji pokazuje političku zrelost svakog člana naše stranke. Pokazali smo da premda, najbrojniji, složni smo kao jedan„, naveo je Stepanović. Zahvalio se svim delegatima stranke, članovima zato što je dobio jednoglasnu, nepodeljenu podršku da bude predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu.

„To povlači sa sobom i dozu velike odgovornosti, pre svega za rezultat, a onda da se opravda očekivanje članova SNS u Požarevcu. Poslali smo danas poruku jedinstva gde ćemo mi kao gradski odbor stati iza svake odluke vrha naše stranke sa željom i namerom, ukoliko on to prihvati, a mi želimo, da za predsednika stranke ostane, odnosno bude izabran predsednik Vučić.“

Kako je rekao nakon prvomajskih praznika biće izabrani potpredsednici, sekretari, saveti i članovi Gradskog odbora.

Stepanović je naveo da se stranka sprema i za vanrednu izbornu Skupštinu u Beogradu gde će se birati kompletno rukovodstvo stranke na čelu sa predsednikom stranke.

Na izbornoj Skupštini bilo je prisutno 165 delegata, član predsedništva Srpske napredne stranke i kooordinator Luka Petrović,  gosti iz Beograda,  direktori javnih preduzeća, dosadašnji poverenici Saša Pavlović i Slaviša Stojković kao i ostali istaknuti članovi stranke u Požarevcu.

Podsetimo, Miodrag Stepanović je u decembru 2021. godine izabran za poverenika SNS-a u Požarevcu.