FM Supermarket

EU Media Trips: Barselona i Superblokovi

Foto: Boom93 redakcija
U ovom izdanju FM Supermarketa razgovaramo sa Janom Jacić, urednicom medijskih sadržaja portala Boom93. Ona je početkom aprila u okviru projekta EU Media Trips koji finansira EU, a implementira Delegacija EU u Republici Srbiji posetila Barselonu i Valensiju gde je imala priliku da se upozna sa primerima dobre prakse u sferi urbane mobilnosti, pametnih gradova i turizma. Ona nam prenosi svoje utiske o projektu Superblokovi iz Barselone.

Celu emisiju možete poslušati na platformi MixCloud.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend