PROMO

Andrew Meller: Kupi i ti nešto u Boom93 šopu i podrži rad redakcije (Video)

Andrija Antić, publici poznatiji kao Andrew Meller, DJ i producent elektronske muzike, priključio se kampanji podrške Boom93.

Boom93 pokrenuo je kampanju “Podrži Boom93” kako bi redakcijski tim i dalje mogao profesionalno, posvećeno i odgovorno da kreira medijske sadržaje od značaja za sve građane Požarevca i regiona.

Sa tim ciljem nastala je online prodavnica u kojoj kupovinom proizvoda direktno podržavate rad medijske kuće Boom93, jer zajedno smo glasniji i jači!

Dizajnu svakog od Boom93 proizvoda posvećena je posebna pažnja, te se simboli grada nalaze na šoljama, majicama, kačketima, keceljama, cegerima i maskama izrađenim od kvalitetnih materijala iskombinovanih sa vrhunskom štampom.

Podrži i ti objektivno i nezavisno izveštavanje o svim aktuelnim temama koje su bitne za svakog od nas kupovinom jednog od proizvoda iz Boom93 shop-a.

Naša poznati sugrađanin, Andrija Antić, publici poznatiji kao DJ Andrew Meller, ujedno i producent elektronske muzike dao je svoj doprinos kampanji i poziva te da se i ti priključiš.

Drugo izdanje BoomCast-a, ekskluzivni podkast sa Andrew Meller-om imaćete priliku da pogledate i poslušate na našem portalu u nedelju, 21. novembra u 10h.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar