PROMO

Budi i ti deo našeg tima!

Redakcija Boom93
Ukoliko razumeš video format danas, snalaziš se u različitim programima i mobilnim aplikacijama, ukoliko umeš da koristiš mobilni za snimanje video klipova i zvuka i želiš da učiš i usavršavaš se u ovim oblastima, ovo je konkurs na koji treba da se prijaviš.

Nudimo ti priliku da radiš na zanimljivim temama i formatima koje objavljujemo na našem portalu. Nudimo ti da učiš od profesionalaca i da se oprobaš u radu na različitim zadacima, kako bi odabrao/la ono što ti najviše leži i nastavio/la da se usavršavaš.

Motivaciono pismo u kom su navedena tvoja očekivanja, kao i razlozi zašto želiš da budeš deo Boom93 ekipe, pošalji uz svoj CV na adresu: office@boom93.com do nedelje, 31. jula 2022.

Lokacija: Požarevac

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend