PROMO

Doniraj i podrži Boom93, jer zajedno smo jači i glasniji!

Boom93 je medij za publiku koja misli svojom glavom, želi da se postavljaju pitanja, kritikuje, traži transparetnost i odgovornost, za publiku koja ima svoju viziju i principe i koja zna da ceni našu misiju. Boom93 traži odgovore, pokušava da razume gde živimo, kako živimo i kako želimo da živimo. Ukoliko možete i želite da podržite rad našeg medija, to možete učiniti tako što ćete donirati u skladu sa svojim mogućnostima.

Profesionalnost, posvećenost, kredibilitet, borba za slobodno izražavanje i doprinos ostvarenju javnog interesa za nas su uvek bili prioritet. To je dokazao i naš dosadašnji rad dug skoro 30 godina.

Otvorili smo teme o kojima se ćutalo, nastavili da tražimo odgovore i branimo pravo javnosti da zna.

Zbog svog brenda, onoga što je bilo u prošlosti, što je danas i što će tek biti, Boom93 će opstati, ali je pitanje da li ćemo zbog nedostatka novca morati da redukujemo sadržaj i smanjimo produkciju medijskih sadržaja. Pozivamo vas da nam pomognete da sačuvamo identitet, misiju i kredibilnost, te da povećamo produkciju i ojačamo tim. Uz vašu podršku – zajedno smo jači!

Podržite Boom93 jednokratnim donacijama u vrednosti od 500 do 10 000 dinara. Svoju donaciju možete uplatiti OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend