PROMO

FizioProTim: Rešite se bola brzo, bezbolno i bez čekanja

Ambulanta za fizikalnu medicinu FizioProTim već tri godine pomaže velikom broju pacijenata da otklone bol na najbrži mogući način. Koristeći najsavremenije metode u svom radu, tim kvalifikovanih fizioterapeuta ove ambulante omogućava brzo i efikasno rešavanje svih bolova u vratu i lumbalnom delu kičme, uklještenja, iščašenja i drugih neprijatnosti.

FizioProTim nudi kompletnu fizikalnu terapiju, primenom različitih oblika energije (električne, svetlosne, toplotne, mehaničke) zarad uspostavljanja normalne funkcije povređenog dela tela.

Tekar terapija je jedna od najsavremenijih metoda lečenja povreda zglobova, mišića i tetiva. Radio-talasi niske frekvencije u nekoliko primena podstiču prirodne procese lečenja, smanjujući bol i upalu.

Dekompresiona terapija kičme predstavlja izuzetno uspešnu proceduru eliminacije bola, koju uzrokuju promene na kičmenom stubu. Prilikom ove terapije dolazi do laganog istezanja kičme, čime se smanjuje pritisak na diskove i zglobove, što omogućava samoizlečenje unutar diska.

Dekompresiona terapija kičme vrlo je efikasna i daje najbolje rezultate u lečenju diskus hernije, u 76-85% slučajeva. Treba napomenuti da je kombinacija dve terapije, dekompresione terapije kičme i tekar terapije, najefikasnija i preporučuje se u lečenju kako bi se izbegla operacija.

Takođe, vrlo popularna je i boven (bowen) terapijska tehnika. Predstavlja metodu manuelnog rada na telu gde se određenim pokretima telo pokreće u pravcu samoizlečenja. U ponudi je i  kineziterapija, kao deo fizikalne terapije, koja predstavlja jedan od najvažnijih aspekata medicinske rehabilitacije kod lečenja skolioze, kifoze, ravnih stopala, kod iščašenja, uganuća, preloma, povreda i ostalih hroničnih problema u vratnoj i lumbalnoj regiji.

Kineziotejping (Kinesio taping) je terapeutska metoda koja je najpre postala popularna među sportistima. Koristi se već duže vreme u svrhu prevencije i lečenja sportskih povreda, ali i u lečenju drugih povreda.

Možete izabrati i neku vrstu masaže, odnosno maderoterapiju, relax masažu, masažu lica, sportsku ili terapeutsku masažu, koja je i najtraženija.

U okviru usluga možete naći program FizioPro klinci – rad sa bebama i rad sa decom. Tu su zastupljene korektivne vežbe za ravna stopala, krivu kičmu, vežbe za motorni razvoj dece, šrot (schroth) metoda, efikasna u ispravljanju skolioze, kao i terapija tortikolisa, odnosno krivog vrata.

Ambulanta FizioProTim rado sarađuje sa klubovima i sindikatima. Inostrani osiguranici takođe mogu koristiti usluge FizioProTim-a, a novac im se refundira na osnovu tipa osiguranja koji imaju.

Postoji mogućnost dolaska na adresu i celokupnog tretmana u kućnim uslovima, što umnogome olakšava lečenje pacijenata.

Posetite sajt ambulante za fizikalnu medicine FizioProTim na linku kako biste pogledali koji su sve tretmani u ponudi, a na broj telefona +38163 83 83 885 zakažite svoj termin na vreme.