PROMO

PKC Wiring Systems zapošljava 1.000 radnika u Požarevcu, kako se prijaviti?

FOTO: PKC
Kompanija PKC Wiring Systems DOO sa sedištem u Smederevu je specijalizovana za proizvodnju kablovskih snopova za industriju komercijalnih vozila, posebno za teške i srednje teške kamione.

 

Kompanija u 2022. godini kao veoma vredna investicija, proširila je poslovanje i otvorila novo postrojenje u Požarevcu,  gde će razvijati nove projekte i obezbediti pozicije za 1000 novozaposlenih.

PKC Wiring Systems zapošljava nove koleginice i kolege na radnim mestima u proizvodnji.

Ukoliko želite da postanete deo PKC Wiring Systems tima, potrebno je javiti se na broj telefona: 0600949733 ili poslati prijavu na mejl adresu: posao.pozarevac@pkcgroup.com

PKC Wiring Systems nudi izvanredne uslove za rad u modernom i čistom ambijentu, organizovan prevoz, obuku za novozaposlene, mogućnost učenja i usavršavanja, rad u mladom i entuzijastičnom timu, kao i brojne programe brige o zaposlenima kao što su sport za sve, vaučeri za bebe, novogodišnji paketići, pokloni za đake prvake…

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • ajmo na motanje kablova,plata je poslovna tajna verovatno je velika,od škole ne treba ništa,našta smo spali

    • Verovatno je malo manja nego u Slovackoj i Ceskoj, oko 500-600e. Ali se radi po kineskom principu. Radi dok ne padnes

%d bloggers like this: