PROMO

Potpuno Nova Pronova

Foto: PROMO/Nova Pronova

Foto: PROMO/Nova Pronova

Knjižara Nova Pronova danas otvara vrata za svoje kupce.

Preduzeće Pronova Plus osnovano je 2005. godine kao mala porodična firma sa ciljem postavljanja novih standarda u oblasti knjižarstva u kraju u kome živimo. Pronova Plus rasla je zajedno sa svojim kupcima i baš zbog toga “smo odlučili da našim kupcima ponudimo širok spektar svih kategorija proizvoda koje inače čine naš asortiman uz proširenje za proizvode za koje postoji potražnja, a koje nismo mogli  uvrstiti u ponudu zbog ograničenja u prostoru”, kaže za Boom93 direktor Uroš Milojević povodom otvaranja Nove Pronove.

Foto: PROMO/Nova Pronova

U novom objektu koji se prostire na 300 kvadratnih metara, kupci će moći da uživaju u kupovini širokog asortimana školskog pribora, potpunog slikarskog , ali i kreativnog i hobi programa, kancelarijskog materijala i tonera za štampače. Ono što će posebno obradovati posetioce novog objekta  su sezonski artikli kao što su novogodišnji program i igračke, gift i putni program – jednostavno rečeno, sve ono što prati potrebe kupaca Pronova Plus.

Foto: PROMO/Nova Pronova

Tim Pronove Plus odabrao je novu lokaciju pažljivo razmišljajući o potrebama svojih dugogodišnjih i novih kupaca, jer prostran parking i jednostavan pristup objektu omogućavaju brzu i laku kupovinu u Novoj Pronovoj.

Uroš Milojević za Boom93 ističe da: “Rukovodeći se zahtevima potrošača u cilju razvijanja prijateljskih odnosa i odnosa poverenja naš prodajni asortiman sastoji se od artikala poznatih domaćih i svetskih proizvođača. Zahvaljujući takvom pristupu uspeli smo da stvorimo veliki broj zadovoljnih, a samim tim i stalnih kupaca, što nam je u osnovi i cilj – da postanemo porodična firma u širem smislu te reči i nadamo se da će nam nova lokacija i proširena ponuda dodatno pomoći u ovoj misiji. Ono što smo zacrtali kao naš put je neposredan fokus na potrebe potrošača, pošten odnos prema dobavljačima i rast preduzeća kao garant novih radnih mesta. Posle 16 godina poslovanja možemo biti ponosni što taj put i dalje uspešno sledimo.”

Foto: PROMO/Nova Pronova

Lokacija Nove Pronove je u ulici Đure Đakovića bb, prekoputa JYSK-a.