PROMO

Prvi put u Požarevcu, stigao je MerkurXtip

Velelepnim otvaranjem svog prvog lokala u Požarevcu, MerkurXtip krupnim korakom ušao je u naš grad i sa sobom doneo novu dimenziju zabave na jednom mestu. Već od prvog dana rada, među našim sugrađanima kolaju priče kako se radi o najbolje uređenom lokalu u gradu, a mi ovim putem možemo da potvrdimo tu informaciju.

U MerkurXtip-u, u Njegoševoj ulici broj 2, pored sjajnih akcija koje nudi ova kompanija, vrhunski uređen prostor otvoriće nove horizonte zabave za sve ljubitelje klađenja, ali i kazino igara.

Čitavih mesec dana prazničnog perioda, sa kraja prošle i početka ove godine, MerkurXtip je imao veliku akciju darivanja gde je svakog dana tiket sa najvećom ukupno pogođenom kvotom, uz već zarađeni iznos na tiketu, dobijao nagradnih 100.000 dinara. Na taj način ulepšao je praznike za 31-og svog igrača, a iako smo kalendarski odmakli od prazničnog perioda, u MerkurXtip-u ne prestaje vreme darivanja, ali ovoga puta je u pitanju nešto sasvim drugo.

Od 1. februara do 1. marta će MerkurXtip svakog dana obradovati sve vlasnike Xtip Naloga, ali i one koji više vole odlazak u njihove lokale i to sa 150.000 dinara, a evo o čemu se radi.

U pomenutom periodu, nagrađivaće MerkurXtip svakog dana dva nedobitna tiketa i to one sa jednim ili dva promašena para, a ukupno najvećom pogođenom kvotom. Za tiket sa promašenim jednim parom, a tog dana najvećom pogođenom ukupnom kvotom sleduje 50.000 dinara, dok za tiket koji na sebi ima promašena dva para, a tog dana najveću ukupno pogođenu kvotu sleduje 100.000 dinara. Zato je veoma važno ne bacati nedobitne tikete, iako jedan ili dva para nisu pogođena.

Uslovi gotovo da se nisu menjali u odnosu na prošlu akciju. Da bi tiket bio u konkurenciji za neku od dve dnevne nagrade, mora da bude uplaćen u toku takmičarskog dana. Svi događaji na tiketu moraju da se završe do kraja istog takmičarskog dana koji traje od 08.00 časova ujutru do 08.00 časova narednog kalendarskog dana.

Uz to, minimalna uplata na tiketu mora da bude 100 dinara, učestvuju tiketi sa prematch događajima, ne učestvuju sistemski, singl i tiketi sa virtualnim igrama, a mislili su na sve u MerkurXtip-u i u slučaju da se za istu nagradu bore dva ista tiketa, nagrada ide onom koji ima ranije vreme uplate.

Dobitni tiketi će svakog dana do 10 časova (za prethodni dan) biti objavljeni na sajtu www.merkurxtip.rs, kao i u njihovim lokalima (na pultu, kod operatera).

Sigurni smo da i ovom kampanjom MerkurXtip pokazuje da misli na svoje igrače, a ako to nekome nije jasno – uveriće se uskoro jer je pred nama mesec dana gde će dnevna nagrada iznositi ukupno 150.000 dinara.

MerkurXtip, uvek blizu!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend