PROMO

Vrata Radio kafea otvorena i posle 20 časova

Izvor: Radio kafe
Pandemija koronavirusa donela je mnogo promena, pa smo tako bili svedoci zatvaranja ugostiteljskih objekata, skraćenja njihovog radnog vremena, a na kraju i uvođenja kovid propusnica kao jedinog načina da u kafiću ili restoranu boravimo posle 20 časova.

Radio kafe, kafić koji postoji već 14 godina je, kao i svi drugi ugostiteljski objekti, zatvorio svoja vrata za goste u 20 časova nakon mere koju je doneo Krizni štab. Ipak, ovo je bio samo privremeni izazov sa kojim se tim Radio kafa susreo, jer je bilo potrebno vreme da se svi zaposleni vakcinišu.

Izvor: Radio kafe

Sada vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da će Radio kafe biti otvoren svakog dana za goste do ponoći, baš kao i pre uvođenja kovid propusnica.

Pozivamo naše goste da poštujući sve epidemiološke mere uživaju u prijatnom ambijentu Radio kafea.

Izvor: Radio kafe

Dobrodošli!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend