Društvo

Počelo postavljanje vašara, manje zakupaca nego prethodnih godina (FOTO)

FOTO: Boom93/N. Stojićević
Postavljanje zabavnih igara na prostoru nekadašnjeg Bambi parka za predstojeći Ivanjdanski vašar je počelo, a kako je za Boom93 rečeno iz JKP „Komunalne usluge“, interesovanje zakupaca koji će na predstojećem vašaru postaviti tezge sa robom manje je nego prethodnih godina.

„Svake godine je evidentna manja zainteresovanost za postavku tezgi. Postavka zabavnog dela i kafana je otprilike na prošlogodišnjem nivou, dok je za tezge svake godine sve manje interesovanje. Nama će pokazatelj biti sutrašnji dan, kada zakupci dođu i postave tezge“, navode iz ovog preduzeća.

Što se tiče ovogodišnje postave zabavnog parka, kako je Boom93 već pisao, sprave će biti na prostoru Bambi parka u delu koji pripada gradu.

FOTO: Boom93/N. Stojićević

Postavljanje velikih sprava je počelo i one će biti u Bambi parku, dok će one manje biti na prostoru između Sportskog centra i gradskog bazena.

Što se tiče zakupa mesta, cena za tezge je 2.200 dinara po metru kvadratnom, dok za zabavne igre cena varira u zavisnosti od veličine i vrste zabavnih igara.

Zakupci dobijaju priključak za struju, a ugostiteljski objekti i vodu koja je potrebna za njihovo funkcionisanje.

FOTO: Boom93/N. Stojićević

Podsetimo, tezge će kao i ranijih godina biti postavljene u ulici Lole Ribara, Ilije Gojkovića, kao i delu Partizanske i Stiške ulice. Tradicionalni sedmojulski vašar održava se od 6. do 8. jula.

FOTO: Boom93/N. Stojićević
FOTO: Boom93/N. Stojićević

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend