Društvo

Putevi Srbije: Radovi u avgustu neće ometati saobraćaj na naplatnoj rampi Požarevac

Youtube screenshot
Najavljeni radovi na proširenju naplatne rampe Požarevac počeće sledećeg meseca, a kako je za Boom93 rečeno iz Javnog preduzeča „Putevi Srbije“ u avgustu će se izvoditi pripremni građevinski radovi, koji neće ometati saobraćaj na ovoj naplatnoj stanici.

„Svaka izmena ili obustava saobraćaja će se izvoditi u skladu sa projektima o privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i javnost će o svemu biti blagovremeno obaveštena“, navode iz ovog preduzeća.

Proširenje naplatne stanice Požarevac planirano je u prvoj fazi ovog projekta.

Izvodiće se radovi na izgradnji dodatnih saobraćajnih traka, kao i na izgradnji novog upravnog objekta.

Nova proširena naplatna stanica će imati 6 ostrva i 7 saobraćajnih traka i novi upravni objekat koji će se nalaziti iznad saobraćajnih traka, po ugledu na naplatnu stanicu „Beograd“.

Osnovni cilj proširenja naplatnih stanica je povećanje kapaciteta istih, koje su projektovane za daleko manji obim saobraćaja.

Proširivanjem naplatnih stanica na svakoj naplatnoj stanici biće izgrađene zasebne saobraćajne trake namenjene isključivo za elektronsku naplatu putarine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend