Film

Varner Bros želi više filmova o Hariju Poteru (FOTO)

Youtube screenshot
"Usredsredićemo se na franšize. Nismo imali film o Supermanu 13 godina. Nismo radili Harija Potera 15 godina. Filmovi o Hariju Poteru doneli su veliki deo zarade Varner Brosu u proteklih 25 godina", rekao je Zaslav tokom razgovora s investitorima u četvrtak.

Izvršni direktor primetio je ​​da studio još uvek ima prava na prikazivanje Gospodara prstenova, a otkrio je i naklonjenost ideji o više filmova o Hariju Poteru. „Nadamo se da možemo učiniti nešto da Hari Poter ide napred“, rekao je.

Franšiza je zaradila 7.7 milijardi dolara

Varner Bros, objavio je osam filmova o Hariju Poteru od 2001. do 2011., sa kojima je širom sveta zaradili 7.7 milijardi dolara. Posljednji nastavak Fantastične zveri sa kojom je premijeru imao u aprilu, a zaradio je 405.1 miliona dolara u celom svetu. Nije jasno hoće li studio snimiti još dva filma kako bi zaokružio serijal od pet filmova.

Rouling je radila i na predstavi Harija Poter i ukleto dete, koja je premijeru imala 2016. godine. Kris Kolambus, reditelj koji stoji iza prvog filma o Hariju Poteru, izrazio je interesovanje za režiju adaptacije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend