PROMO

Boom93: Misli globalno, deluj lokalno (VIDEO)

Foto: Boom93
Pod sloganom “Misli globalno – deluj lokalno!” Boom93, medijska kuća u čijem sastavu funkcionišu radio stanica i web portal iz Požarevca, uspešno je realizovala svoj poslovni plan: otvorila je online shop sa proizvodima brenda Boom93, aktivirala klub donatora i predstavila svoje mobilne aplikacije za korisnike Android i iOS uređaja.

Imajući u vidu da 80% poseta web stranice dolazi sa mobilnih uređaja, Boom93 tim veruje da će aplikacije poboljšati korisničku interaktivnost i omogućiti nove prilike za oglašavanje našim klijentima.

“S ponosom ističemo da je Boom93 jedan od retkih regionalnih medija u Srbiji koji je za svoje korisnike razvio iOS aplikaciju, a to je postignuto zahvaljujući projektu Media for All”, rekao je Milorad Tadić, glavni i odgovorni urednik Boom93.

Druga dva segmenta poslovnog plana takođe su potpuno funkcionalna i ključna za dalji razvoj naše medijske kuće. Online shop nudi unikatno dizajnirane proizvode (majice, šolje, maske, kecelje, cegere) koji na sebi nose simbole grada Požarevca i Boom93 motive. Klub donatora pruža priliku ljudima koji žele podržati rad novinara, misiju i rad Boom93 da to učine kroz jednokratne ili višekratne donacije.

“Svi naši proizvodi su brendirani lokalnim znamenitostima – spomenikom Zvezda iz Spomen parka Čačalica, spomenikom Milošu Obrenoviću i našim logom koji je ekskluzivno redizajniran za ovu kampanju”, rekla je Jana Jacić, PR medijske kuće i urednik medijskih sadržaja Boom93.

Ove aktivnosti dovele su do značajnog povećanja broja dnevnih poseta portalu, te naš portal na nedeljnom nivou beleži i do 130 000 poseta. Radoslav Momirović, koji je zadužen za analitiku, ističe kako je „u poslednja tri meseca zabeležen porast lajkova/fanova na Facebooku i Instagramu za 10%“. Pojedini video sadržaji u našoj produkciji na Facebooku imaju milionske preglede.

Boom93 osnovan je 1992. godine i pokriva Braničevski i Podunavski okrug. Radio program ujednačena je kombinacija vesti i moderne muzike. Ove godine Boom93 navršava 30 godina rada radija i 25 godina od kako smo pokrenuli svoj portal. Kao komercijalna organizacija, Boom93 nastoji da bude profesionalan i fleksibilan, sposoban da se brzo prilagodi promenama u poslovnom okruženju i učestvuje u odgovornom dijalogu sa zajednicom.

Nijedna od aktivnosti modernizacije i unapređenja poslovanja ne bi bila ni smislena ni izvodljiva bez Boom93 tima koji vam predstavljamo u narednom video snimku.

Boom93 jedan je od 16 medija iz Srbije koje su deo projekta Media for All koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovode Britanski savet, Thomson Fondacija, BIRN i INTRAC u svim zemljama Zapadnog Balkana.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend