PROMO

Danijela Dimitrovska: Podrži i ti Boom93 (Video)

Danijela Dimitrovska, supermodel i preduzetnica, priključila se kampanji podrške Boom93.

Boom93 pokrenuo je kampanju „Podrži Boom93“ kako bi redakcijski tim i dalje mogao profesionalno i posvećeno da kreira medijske sadržaje od značaja za sve građane Požarevca i regiona.

Sa tim ciljem nastala je online prodavnica u kojoj kupovinom proizvoda direktno podržavate rad medijske kuće Boom93, jer zajedno smo glasniji i jači!

Posebnu pažnju posvetili smo dizajnu proizvoda, te smo Boom93 brend zajedno sa simbolima grada utisnuli u praktične predmete poput majica, šolji, maski, cegera, kecelja i kačketa. Svaki od proizvoda izrađen je od kvalitetnih materijala u kombinaciji sa vrhunskom štampom.

Podrži i ti objektivno i nezavisno izveštavanje o svim aktuelnim temama koje su bitne za svakog od nas kupovinom jednog od proizvoda iz Boom93 shop-a.

Naša poznata sugrađanka, Danijela Dimitrovska, supermodel i direktorka modne agencije Models Inc. dala je svoj doprinos kampanji i poziva te da se i ti priključiš.

Ekskluzivni podcast sa Danijelom Dimitrovskom imaćete priliku da pogledate i poslušate na našem portalu u subotu, 6. novembra.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend