PROMO

Nikola Krstić: Boom93 podržavam zato što pokreće teme koje drugi ne smeju da pokrenu

Nikola Krstić iz pokreta “Tvrđava” iz Smedereva priključio se kampanji podrške Boom93.

Boom93 pokrenuo je kampanju “Podrži Boom93” kako bi redakcijski tim i dalje mogao profesionalno i posvećeno da kreira medijske sadržaje od značaja za sve građane Požarevca i regiona.

Sa tim ciljem nastala je online prodavnica u kojoj kupovinom proizvoda direktno podržavate rad medijske kuće Boom93, jer zajedno smo glasniji i jači!

Posebnu pažnju posvetili smo dizajnu proizvoda, te smo Boom93 brend zajedno sa simbolima grada utisnuli u praktične predmete poput majica, šolji, maski, cegera, kecelja i kačketa. Svaki od proizvoda izrađen je od kvalitetnih materijala u kombinaciji sa vrhunskom štampom.

Podrži i ti objektivno i nezavisno izveštavanje o svim aktuelnim temama koje su bitne za svakog od nas kupovinom jednog od proizvoda iz Boom93 shop-a.

Nikola Krstić, ekološki aktivista iz Pokreta „Tvrđava“ iz Smedereva podržava Boom93 zato što je „kredibilan, zato što su lokalni mediji izuzetno važni i kao takvi su ključ demokratije“.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend