PROMO

Nova iOS Boom93 aplikacija je dostupna i na App Store-u

Boom93 je jedina lokalna medijska kuća koja je za svoje čitaoce, slušaoce i pratioce, korisnike Apple uređaja razvila besplatnu aplikaciju koja se može preuzeti na App Store-u.

Boom93 je informativna iOS aplikacija putem koje možete biti u centru svih najvažnijih i proverenih lokalnih, domaćih i svetskih događaja iz sveta politike, ekonomije, društva, kulture, sporta, ali i šoubiznisa i lajfstajla. Koristite Boom93 aplikaciju da:

–        jednostavno i brzo pristupite najvažnijim vestima i informacijama

–        slušate radijski program u realnom vremenu dok na svom mobilnom uređaju obavljate druge aktivnosti

–        gledate video priloge u produkciji Boom93 redakcije u Youtube odeljku

–        kupite proizvode sa prepoznatljivim Boom93 motivima ili podržite rad redakcije

Preuzmite besplatnu iOS Boom93 aplikaciju i nikada ne propustite vesti koje se tiču svih nas.

Boom93 nastavlja da gradi prepoznatljiv imidž koji je različit i jedinstven u poređenju sa ostalim lokalnim medijima u zemlji.

Boom93 nije samo medij koji prati aktuelna dešavanja u zemlji i na lokalu, već medij koji nastoji da svojim delovanjem pokrene inicijative, aktivizam, solidarnost, širenje multikulturalnosti i tolerancije, promovisanje kulture i novog sistema vrednosti u društvu.

Boom93 prepoznatljiv je u svojoj sredini kao proaktivan medij koji je veoma često prva adresa na koju će se građani uputiti sa problemima koje treba rešiti.

Već 30 godina Boom93 gradi odnos poverenja sa svojim slušaocima i čitaocima i to je ono što ovaj medij čini prepoznatljivim i jedinstvenim kako u našem regionu, tako i u zemlji.

Aplikacija se može preuzeti OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend