PROMO

Preuzmite novu Boom93 aplikaciju

Budite u centru svih lokalnih, domaćih i svetskih događaja uz aplikaciju Boom93, koja vam donosi sve informacije iz sveta politike, ekonomije, društva, kulture, sporta, ali i šoubiznisa i lajfstajla.

Boom93 je informativna aplikacija putem koje možete biti u centru svih najvažnijih i proverenih lokalnih, domaćih i svetskih događaja iz sveta politike, ekonomije, društva, kulture, sporta, ali i šoubiznisa i lajfstajla. Koristite Boom93 aplikaciju da:

–        jednostavno i brzo pristupite najvažnijim vestima i informacijama

–        slušate radijski program u realnom vremenu dok na svom mobilnom uređaju obavljate druge aktivnosti

–        gledate video priloge u produkciji Boom93 redakcije u Youtube odeljku

–        kupite proizvode sa prepoznatljivim Boom93 motivima ili podržite rad redakcije

Preuzmite besplatnu Boom93 aplikaciju i nikada ne propustite vesti koje se tiču svih nas.

Aplikaciju za Vaš Android uređaj možete preuzeti OVDE.

Aplikaciju za Vaš iOS uređaj možete preuzeti OVDE.

Boom93 prepoznatljiv je u svojoj sredini kao proaktivan medij koji je veoma često prva adresa na koju će se građani uputiti sa problemima koje treba rešiti.

Već 30 godina Boom93 gradi odnos poverenja sa svojim slušaocima i čitaocima i to je ono što ovaj medij čini prepoznatljivim i jedinstvenim kako u našem regionu, tako i u zemlji.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend