Kultura

Voja Raonić pobednik Festivala „Milivojev štap i šešir“

FOTO: Centar za kulturu

FOTO: Centar za kulturu

Dodelom nagrade za najboljeg glumca festivala, Voji Raoniću, sinoć su završene 18. Amaterske glumačke svečanosti „Milivojev štap i šešir“.

Voja Raonić je Milivojev štap dobio za ulogu Jovana Debeljačkog u predstavi „Bajka o pozorištu“ u režiji Duška Aškovića, pozorišta „Raša Plaović“ sa Uba.

U čast pobednika, Pozorište „Dragoljub Milosavljević Gula“ КPC Petrovac na Mlavi, izvelo je pobedničku predstavu sa festivala „Živka Matić“, „Ne očajavajte nikad“ u režiji Miloša Jagodića.

Baner Boom93 Android aplikacija

Podsetimo, pored pobednika Voje Raonića, osvajajući repliku Milivojevog štapa, u konkurenciju za prestižno priznanje, glavnu nagradu festivala, Milivojev šešir ušli su i Marko Bogdanović u ulozi Darka, u predstavi „Epitaf“ Gradskog pozorišta Smederevska Palanka, Jovan Ivković u ulozi Filipa u predstavi „Pozovi me radi preljube“ Pozorišta „Dragoljub Milosavljević Gula“ Кulturno-prosvetnog centra Petrovac na Mlavi, Mirjana Marušić Adžić u ulozi Marele, u predstavi „Smrtonosna motoristika“ Pozorišta iz Rače i Dragana Stojanović u ulogama Кapetana, Biznismena, Psihijatra i Advokata , u predstavi „Generalna proba samoubistva“, Pozorišta „Milivoje Živanović“ Centra za kulturu Požarevac.